روغن خراطین

روغن خراطین یک روغن کاملاً ارگانیک و سنتی است که در گروه روغن‌های گرم و خشک قرار گرفته است. این روغن از دیرباز جهت حجیم سازی بخش‌هایی از اندام‌های بدن استفاده می‌شده است. امروزه پیشرفت علم و تکنولوژی در این زمینه باعث شده تا این روغن در صنایع بهداشتی و آرایشی و زیبایی جایگاه بالاتری را به خود اختصاص دهد. همین امر موجب شده است که در بین طرفداران خود به خصوص خانم‌ها، محبوبیت بالایی پیدا کند.

ترکیبات اصلی تشکیل دهنده روغن خراطین

روغن خراطین دارای درصد بالایی از اسیدهای چرب امگا ۳٫۶٫۹ می‌باشد که برای تقویت و سلامت بدن مفید بوده و در حجم دهندگی عضلات بدن به شدت تاثیرگذار است. این روغن حاوی مقادیر بالایی کلاژن بوده که جزو فراوان‌ترین پروتئین‌های بدن است. این پروتئین در ساختمان عضله‌ها و استخوان‌های بدن به وفور یافت می‌شود. کلاژن در حقیقت دارای خواص کشسانی فراوانی است که برای انعطاف پذیری عضلات سودمند است. وجود پروتئین آلانتویین به عنوان یک ماده فعال در روغن خراطین، موجب افزایش میزان گلبول‌های سفید خون و جریان لنفاوی شده و از این جهت در عضله سازی بافت‌ها موثر است.

همان طور که می دانید روغن خراطین امروزه به دلیل استفاده در مصارف آرایشی و زیبایی، به یک محصولات پرطرفدار تبدیل شده است که از خواص آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

⦁ یکی از خواص اصلی روغن خراطین به خصوص در خانم‌های جوان، شادابی و جوان سازی و سفت کنندگی پوست می باشد. به دلیل وجود یک آنتی اکسیدان قوی به نام ویتامینE در ساختار آن، در روشن کنندگی و حفظ رطوبت پوست بسیار حائز اهمیت است. وجود این آنتی اکسیدان قوی در این روغن موجب شده در نرمی موها و درخشندگی آنها هم اثرگذار باشد و زیبایی را برای پوست و موی افراد به ارمغان آورد.

⦁ یکی از فواید شگفت انگیز روغن خراطین، افزایش سایز و حجم بخش‌هایی از عضلات بدن نظیر بازوها، سینه‌ها و بخش‌هایی از صورت نظیر گونه‌ها و لب‌ها می‌باشد. امروزه روش‌های متعددی با دستگاه جهت حجیم کنندگی عضلات و بافت‌های بدن وجود دارد که به شدت خطرناک بوده و به بدن آسیب می‌رسانند. درنتیجه استفاده از روغن‌های طبیعی هم چون خراطین می‌تواند جایگزین مناسبی و کم خطری برای افراد باشد. در واقع استفاده از روغن طبیعی خراطین هم در هزینه‌ها صرفه جویی می‌کند و هم با مدل‌های مختلف پوست همخوانی دارد.

⦁ یکی از خواص دیگر روغن خراطین، بهبود خون رسانی و گردش خون از طریق ماساژ می‌باشد. در واقع با ماساژ این روغن روی پوست به خصوص بافت‌های بدن، عضلات گرم‌تر شده و خون رسانی به سرعت افزایش می‌یابد. این امر در کاهش درد مفاصل و استخوان‌ها و بافت‌های بدن بالأخص رباط‌ها و تاندون‌ها موثر است.

⦁ از فواید دیگر روغن خراطین که از اصلی‌ترین دغدغه‌ها و نگرانی‌های خانم‌های جوان به شمار می‌رود می‌توان به ترمیم بافت و پوست بدن اشاره کرد. وجود کلاژن در ترکیبات این روغن موجب شده نقاطی از پوست که دچار فرورفتگی یا جای زخم و جوش می‌باشد به راحتی بهبود یابند. هم چنین خواص کشسانی کلاژن در این روغن به پرشدگی صورت هم کمک شایانی می‌کند.
در عصر حاضر استفاده از روغن خراطین به دلیل ارگانیک و سنتی بودن آن، برای خانواده‌ها مناسب بوده و جایگزینی برای کرم‌ها و محصولات آرایشی شده است. چرا که این محصولات آرایشی به شدت شیمیایی بوده و آسیب‌های جبران ناپذیری به پوست وارد می‌کنند. در همین راستا مصرف مداوم این روغن هم در جهت بهبود سلامت بدن و هم کاهش هزینه‌ها سودمند خواهد بود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *